banner
banner
banner
banner

Slider 1

Lue lisää»
banner

Tietosuoja

1. Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

2. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite

Maakunnan Lasi Ky (Suomen Lasi)
Y-Tunnus 0148521-4
Vanhatie 29
15240 Lahti
Puh. +358 400 983 555

 

3. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Maakunnan Lasi Ky, Tero Granqvist
Vanhatie 29
15240 Lahti
Puh. +358 400 983 555

 

4. Rekisterin nimi

Suomen Lasi-nettisivuston asiakas- ja tilausrekisteri.

 

5. Tietojen käyttötarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Suomen Lasin ja asiakkaan välinen asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä palvelun suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen eri tutkimusmenetelmin. Tietoja käytetään tilausten toimittamiseen ja asiakastiedottamiseen. Tietoja käytetään myös mahdollisten väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen.

 

6. Tietojen lähde

Tämän rekisterin tietoja saadaan asiakkaiden rekisteröityessä suomenlasi.fi -palveluun, päivittäessään omia tietoja ja käyttäessään palvelua.

 

7. Tietojen oikeellisuus

Tietojen oikeellisuutta ei tarkisteta. Asiakkaalla on mahdollisuus tutustua omiin asiakastietoihin palvelussa ja korjata, poistaa sekä lisätä talletettavia tietoja käyttäen käyttäjätunnus-salasana -tunnistusta tai ilmoittamalla Suomen Lasin asiakaspalveluhenkilöstölle. Käyttötietoihin asiakkaalla ei ole pääsyä.

 

8. Rekisterin tietosisältö

suomenlasi.fi -palvelun asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Asiakastiedot:
Etunimi
Sukunimi
Jakeluosoite
Postinumero
Paikkakunta
Maa
Puhelinnumero
Faksi
Sähköpostiosoite
Lupa uutiskirjeelle
Tuotemuistutukset
Salasana

Tilaustiedot:
Tehdyt tilaukset ja niiden tila suomenlasi.fi -sivustolla

 

9. Tietojen luovutus

Suomen Lasi ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle. Suomen Lasi voi luovuttaa tietoja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

 

10. Rekisterin suojaus

Kaikilla rekisteriä käsittelevillä henkilöillä on rekisterinpitäjän myöntämä käyttöoikeus. Asiakkaan identifioivaan tietoon (puhelinnumero, sähköpostiosoite) on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tätä tietoa palvellakseen asiakasta. Asiakastiedot poistuvat rekisteristä heti, kun asiakas itse poistaa tietonsa. Käyttötiedot poistuvat asiakkuussuhteen päättyessä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeellista. Käyttötietoja ei voida enää yhdistää asiakkaaseen asiakkaan poistettua tietonsa rekisteristä.