Verkkokaupan pitäjän tiedot

Maakunnan Lasi Ky
Y-Tunnus 0148521-4
Vanhatie 29
15240 Lahti
Puh. +358 400 983555

HINNAT JA TUOTTEET
Tuotteet myydään sellaisenaan kuin ne ovat ja niiden hinnat löytyvät verkkokaupasta. Tuotekuvat ovat suuntaa antavia ja ne voivat poiketa myytävästä tuotteesta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimituskustannukset näkyvät kokonaisuudessaan tuotteen ostoskorissa toimitustapavalinnan jälkeen.

TUOTEKUVAT JA MUUT MATERIAALIT
Tuotekuvien ja muun materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat kuvien tai materiaalien tekijöille ja/tai Suomen Lasille.

Kuvat ovat esillä Suomen Lasin luvalla. Kuvien tai muun materiaalin kopiointi ja kaikki käyttö on kiellettyä ilman kirjallista lupaa Suomen Lasilta. Kaikki oikeudet pidätetään.
Kuvat ovat havainnollisuutta varten. Kuvissa esiintyvät värit ja värisävyt ovat mahdollisimman lähellä oikeiden tuotteiden värisävyjä, mutta eivät aina vastaa täysin oikean tuotteen väriä tai värisävyä.

TOIMITUSAIKA
Suomen Lasi pyrkii toimittamaan tilaukset tuotteessa mainitun verkkokaupan toimitusajan kuluessa tai vähintäänkin kohtuullisessa ajassa.

Ilmoitamme aina asiakkaalle, mikäli tilatun tuotteen toimitusaika on jostakin syystä oletettua pidempi.

YLIVOIMAINEN ESTE
Suomen Lasilla ei ole velvollisuutta ylittää niitä ylivoimaisia esteitä, joiden voidaan katsoa aiheuttavan viivästystä tai kokonaan estävän asiakkaan ja Suomen Lasin välisen sopimuksen täytäntöönpanon. Ylivoimaiseksi esteiksi katsotaan ne esteet, jotka ovat Suomen Lasin välittömän vaikutusvallan ulkopuolella. Joita voivat olla: tietoverkon toiminnan häiriöt, sähköverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset, katastrofit, työtaistelutoimenpiteet ja lakot, tulipalot, mellakat, sota tai sodan uhka tai muut viranomaisten toimenpiteet.

TOIMITUSKUSTANNUKSET

Tuotetiedoissa ilmoitetut toimituskustannukset ovat voimassa vain siinä tapauksessa, että tilaus sisältää ainoastaan kyseisen tuotteen.
Mikäli tilauksessa on useita kotiinkuljetustuotteita, kysy näistä erikseen yhteisrahtihinta.


KOTIIN TOIMITUS

Kun toimitustavaksi valitaan kotiin toimitus, asiakas saa tuotteen ilmoittamaansa toimitusosoitteeseen kuljetusyrityksen kautta.

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen, mutta toimitukseen ei kuulu esimerkiksi tuotteen siirtäminen rakennuksen yläkertaan.

Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen.
Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta numerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa.

Kuljetusyrityksen vahingoittaman tuotteen tilalle saatte uuden tuotteen.

Jos toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisesta aiheutuvat maksut peritään asiakkaalta.

TILAUKSEN VASTAANOTTAMINEN
Tuotteet pakataan tukevasti ja tarkoituksenmukaisesti kuljetusvaurioiden minimoimiseksi.
Tästä huolimatta tarkistakaa toimitettujen tuotteiden kuljetuspakkauksien kunto ennen lähetteen allekirjoittamista. Mikäli havaitsette pakkauksissa selkeitä ulkoisia vaurioita, tehkää vahinkoilmoitus yhdessä kuljetusyhtiön edustajan kanssa ja Suomen Lasin asiakaspalveluun kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen myynti@suomenlasi.fi

TILAUKSEN PERUMINEN
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus tilauksen vahvistamisen jälkeen. Jos kyseessä on asiakkaan toiveiden mukaan muokattu tai tuotettu mittatilaustuote, on tilaus peruutettava kolmen (3) päivän kuluessa tilauksesta. Tilauksen peruuttaminen tapahtuu lähettämällä peruutusilmoitus tilausnumeroineen Suomen Lasin sähköpostiosoitteeseen myynti@suomenlasi.fi .

PALAUTUSOIKEUS
Mikäli asiakkaan tilaama tuote on erityisesti valmistettu, tuotettu tai muokattu asiakkaan toiveiden tai antamien mittojen mukaisesti, ei tuotteella ole yleistä tutustumis- tai palautusoikeutta. Tuote on tällöin valmistettu asiakkaan toiveiden ja antamien mittojen mukaisesti, jolloin ko tuotteen uudelleen myyminen on mahdotonta. Myös mittavirhe on näissä tuotteissa asiakkaan vastuulla.

Mikäli tuote on perustuote ilman asiakkaan erityistoiveita, on näillä tuotteilla kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Palautettava tuote on pakattava huolellisesti kuljetusvaurioiden estämiseksi. On suositeltavaa käyttää tuotteiden alkuperäispakkauksia tuotepalautusta tehtäessä. Tuotteen kuljetuspakkauksen avaamisessa on noudatettava yleistä varovaisuutta.
Edellytämme palautettavan tuotteen olevan virheetön ja jälleenmyyntikelpoinen. Jos haluat palauttaa tuotteen, toivomme, että otat ensin yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@suomenlasi, jossa annamme ohjeet tuotteen palauttamiseksi.

Tuotteen palautuksen kirjaamisen jälkeen maksusuorituksenne ja mahdolliset rahtikulunne palautetaan kokonaisuudessaan ilmoittamallenne pankkitilille. Tämä tapahtuu 30 päivän kuluessa tilauksen peruutusilmoituksen käsittelystä tai tuotteen/tuotteiden palauttamisesta.

Suomen Lasi ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautustuotteiden kuljetusvaurioista. Suomen Lasi pitää oikeudet periä asiakkaalta epäasianmukaisessa palautuksessa vaurioituneen tuotteen aiheuttamat kulut.

Virheettömän tuotteen palauttaminen on asiakkaan huolehdittava itse palautuskustannuksista.

TAKUU
Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä, ota välittömästi yhteyttä meihin, jotta voimme sopia tuotteen korjaamisesta, korvaamisesta tai palauttamisesta.

Kaikilla tuotteilla on yhden vuoden takuu, mikäli tuotekuvauksissa ei ole toisin mainittu. Tuotteen takuutodisteena toimii tilauksen yhteydessä sähköpostitse asiakkaalle toimitettu tilausvahvistus. Takuuaika alkaa tilausvahvistuksen saapumispäivämäärästä ja jatkuu annetun takuuajan.

Takuun edellytyksenä on, että tuotteen asennusohjeita on noudatettu huolellisesti.

Takuuvastuu edellyttää, että tuotetta on käytetty valmistajan ja myyjän ohjeiden mukaisesti. Suomen Lasi vapautuu takuuvastuusta, mikäli on todennäköistä, että tuotteen huonontuminen tai vioittuminen on johtunut kuluttajan toiminnasta.

Aina ennen takuupalautusta asiakkaan on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@suomenlasi.fi, jonka jälkeen annamme lisäohjeita takuutoimenpiteitä varten.

TAKUU EI KATA:
– Tuotteen normaalin toistuvan käytön aiheuttamaa kulumista.
– Ylivoimaisten esteiden, kuten onnettomuuden, vaikutuksia.
– Käyttäjän tai kolmannen henkilön huolimattomuuden tai tahallisen teon vaikutuksia.
– Vikoja jotka ovat aiheutuneet pakkaukseen kulkeutuneiden vieraiden esineiden, hyönteisten, nesteiden tai voimakkaiden
luonnonolosuhteiden, kuten äärimmäisten lämpötilojen, vaikutuksesta.

Maksut

Katso maksutavat.